Archief

GEMEENTElogo2

 

Kom en Ontmoet

Agenda
Datum: 7 oktober 2020 19:00 - 21:30

‘Kom en Ontmoet’bijeenkomst in de Hof van Gilze op 7 oktober Dementie en Eenzaamheid

In het kader van de ‘week tegen eenzaamheid’ organiseert de kerngroep DementieVriendelijk Gilze en Rijen op woensdagavond 7 oktober een ‘Kom en Ontmoet’ bijeenkomst in de Hof van Gilze, Steenakkerplein

Mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben veel moeten missen als gevolg van het coronavirus en de intellectuele lockdown. Alle activiteiten waaraan ze tot half maart konden deelnemen werden afgezegd. Dat heeft een enorme impact gehad op hun leven. Daarover gaat het op deze avond.

Het elkaar weer kunnen ontmoeten ook al is dat op 1.5 meter afstand is erg belangrijk, juist in deze coronatijd. U wordt ontvangen met een kopje koffie. Alzheimer Nederland heeft een You Tubefilm gemaakt. Kleinkinderen praten in deze film, die twintig minuten duurt, met hun grootouders over deze moeilijke periode. Deze film laten we u zien en daarna gaan we onder leiding in gesprek. Gehoord en gezien worden. Een vraag kunnen stellen, je verhaal kunnen doen, daarop ligt de focus tijdens deze ‘Kom en Ontmoet’ bijeenkomst. In de pauze krijgt u nog een drankje en een hapje aangeboden.

De inloop is om 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur. Rond 21.30 is de bijeenkomst afgelopen. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Vanwege de coronamaatregelen is het aantal plaatsen beperkt en moet u zich van tevoren aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met VIP: 06 57345182

 

Adres
hof van Gilze steenakkeplein

 

KaartPartner organisaties die betrokken zijn bij de DVG-beweging.

VIP nieuwe manier   voor elkaar de zonnebloem     image028 image015    image052
  image028 image028 image028 image009   thebe
de ontmoeting  image014  image013 kbo molenschot image002 
voormekaar   studio10  bellavitta  elde maasduinen